Kvalitet

Det bearbeides fem korntyper på mølla: havre, bygg, rug, spelt og hvete. Det meste kommer fra Odalen, Storhamar og Jæren, rett og slett fordi kvaliteten er best der.

På Stangeland Mølle bruker vi i hovedsak egenprodusert mel, formalt på steinkverner. Da sikrer vi både næringsverdi, god smak og ikke minst norsk korn.

Bærekraft

Korn er en av de matvarene vi har som gir minst klimaavtrykk. Faktisk er det slik at korn og kornprodukter er noe av det mest bærekraftige du kan spise. Vi på Stangeland Mølle satser ikke bare på korn, vi satser på norske bønder og norsk korn.

I produksjonen vår bruker vi hele kornet. De bestanddelene av kornet som ikke går til humankonsum, nyttiggjøres til dyrefor.

I følge FNs bærekraftsmål er korn og kornprodukter den eneste matvaren som kan brødfø fremtidens befolkning.

Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre litt.

Vi har tro på havre til folket.

Ekte er fint

I dagligvarebutikker finner du våre produkter med mye godt i.

Stangeland Mølle produserer gryn av høyeste kvalitet. Med gullmedalje i Det Norske Måltid for våre havregryn, har vi bevist at vi kan konkurrere i toppen.
Vi bruker Norske råvarer, så langt det lar seg gjøre.
Finner vi ikke kvaliteten vi er ute etter her hjemme, importerer vi fra kvalitetsleverandører rundt om i verden.
Vårt ønske er å produsere sunne, rene råvarer til kundene våre og å heie på norske bønder.