EGENPRODUKSJON OG RÅVAREIMPORT

Fra å være en ren havremølle har Stangeland Mølle utviklet seg til å kunne bearbeide alle typer korn. Vi leverer spesialprodukter til vidt forskjellige forretningsområder. Mølleproduktene utgjør godt og vel over halvparten av omsetningen, mens handelsvarer står for resten. I samleposten handelsvarer inngår alt fra frø, krydderier til oljer fra fjern og nær – mest fjern.

Etter kundens ønske

Vi produserer og forhandler ingredienser til alle typer næringsmiddelindustri. Stangeland Mølle er Debio-godkjent og produserer også forskjellige typer økologisk dyrket korn. Trenger du varer som ikke er oppført i vår produktliste, så spør gjerne likevel.

Snur oss fort

Fleksibilitet er en av fordelene ved å være liten. Vi gjør alltid vårt ytterste for at kundene til enhver tid skal få varene de trenger. Med flere blandere kan vi produsere partier i helt forskjellige volumer – med de fordelene det har for kundene.

PAKKER SELV – OG KAN PAKKE FOR DEG

Stangeland Mølle leverer til alt fra små håndverksbakerier til store industribakerier, og annen type næringsmiddelindustri. For å være fleksible, og samtidig sikre at vi produserer nok til våre eksisterende og kommende kunder, har vi investert i tre nye fullautomatiserte pakkelinjer.

Den ene pakker i sekk, mens de andre maskinene er satt opp for å ta seg av forbrukerpakninger til dagligvarebutikker. Skulle kunden ønske seg storsekk, så leverer vi selvsagt det også. Dette er nye og topp moderne maskiner som kan pakke alt av tørrvarer. Vi kan også leiepakke for kunder. Da snakker vi om pakninger fra 50 gram til 1000 kg.